Våra fantastiska moddar: styrelsen

Här är en presentation på våra fantastiska moderatorer

Magnus Ryberg

Grundare

Jag startade gruppen för att jag tyckte det saknades en grupp som inte bara var haussning.
Jag är systemutvecklare sedan 10 år tillbaka och är anställd på HiQ.
Jag har varit intresserad av aktier och ekonomi sedan tidigt 2016 och har lagt mycket tid på att lära mig.
Jag insåg fort att aktieraketer och day-trading blir extremt svårt med jobb, fru och barn för mig och hittade då Utdelningsaktier

Ludvig Arnvall

Moderator

Ludvig har varit med oss sen vi startade. Han är en fantastisk tillgång till gruppen och oerhört saklig och kunnig. När det kom till att välja gruppens första moderator så var Ludvig ett självklart val.

Amy Kara Lyckesand

Moderator

Amy är vår alldeles egna blogguppslagsverk. Alltid vänlig och väldigt hjälpsam till våra medlemmar i gruppen.
Om Amy får beskriva sig själv:
Indisk småländska som älskar att njuta av livets goda; god mat, nöjen, familj & vänner. Knåpar jag inte ihop nya recept och tänker på säkerheten så trixar och fixar jag med aktier och klurar på köp till min pengamaskin.

Håkan Eiremo

Moderator

Håkan har varit med oss från ett tidigt stadie också. Han deltar gärna i diskussioner och hjälper nybörjare och proffs med samma hjälpsamma ton.
Om Håkan får beskriva sig själv:
Tjenare! En kort presentation 😎 jobbar som säljare på ett större bolag i Örebro sedan 18år, fru 2 barn. Hållit på med aktier och fonder i ca 25 år. Köper ofta, säljer sällan 🙂

Henrik Siverhall

Moderator

Henrik är vår egen patterntrader och tekniska analytiker. Han driver en fantastisk grupp och ett helt läroverk för folk som är intresserade av TA.
Om Henrik får beskriva sig själv:
Jag har under 25års tid investerat i aktier samt på olika sätt varit involverad i Aktiespararna (och Unga Aktiesparare under mina tidiga år).
Trading, då främst Forex, har jag aktivt hållit på med i ca. 5år nu.
Under tiden har jag gått ett antal olika utbildningar där den senaste är "Harmonic Trading" med Scott Carney ("The Harmonic Trader") som mentor och partner.
Jag körde under en tid affiliate/partner med Harmonic Trading och hade då ansvar för hela Europa innan jag valde att hoppa av och ombilda det hela till Pattern Trading.
Jag bedriver online utbildningar för både nybörjare och inom avancerade mönster. I vissa fall kör jag även "one-on-one" mentoring såväl som gratis webinar.
Har ni några frågor om utbildningar, mentoring eller liknande så är ni välkommen att kontakta mig direkt här via direktmeddelande eller mail till henrik@patterntrading.se

Stefan Ekström

Moderator

Stefan har varit med oss länge och är väldigt insatt i aktier från utlandet. Han är nishad i en typ av aktier och driver även en, mycket välbesökt, blogg.

Magdalena Andersson Paul

Moderator

En av våra nyare moderatorer. Möter varje person med glädje och är alltid, alltid, pedagogisk och lugn i sina diskussioner.
Om Magdalena får beskriva sig själv:
Nationalekonom från Dalsland som köpte sina första aktier och fonder som 18-åring och sedan fortsatt på den banan.
Kombinerar idag intresset för aktier och investeringar med utvecklingsekonomi där Afrika är fokus.
Då flera av de andra moderatorerna är grymma på teknisk analys så är mitt fokus på makroekonomi (räntor, växelkurser och penningmängd), konjunkturcykler och långsiktiga trender för att maximera avkastningen på lång sikt.

Jonatan Bank

Moderator

Alltid lika saklig, trevlig och nogrann när han hjälper folk i gruppen.
Om Jonatan får beskriva sig själv:
31 [2018 red anm] år gammal från Göteborg, och har investerat aktier i sedan 2012. Arbetar till vardags inom vården.
Är väldigt intresserad av fundamental investering med fokus på värde- och utvecklingstillväxt.
Tidigare bloggat en del och varit aktiv i aktieforum.
Jag skriver gärna analyser för att se så jag har koll på bolagen, där jag framhäver både negativa och positiva aspekter.
Jag föredrar bolag med låg risk och finner jag ett gyllene investeringstillfälle så tar jag ofta fram storsläggan.

Gabriella Ekström

Moderator

Cykelfantasten i trädgården. Gabriella är vår absolut med äventyrslystna moderator. Spring i benen och en spade i bakfickan.